Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1978g357kcal11.1g49.5g7.9g13.8g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio126g277kcal10.1g32.7g9.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g749g2098kcal142.4g0.2g164.9g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g5735kcal327.2g164.8g394.4g27.6g
Valittu annoskoko3768g2867kcal163.6g82.4g197.2g13.8g
Annoskoko puolitettuna1884g1434kcal81.8g41.2g98.6g6.9g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965