Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.7g0.9g
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 63g187kcal11.2g0.7g15.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima15g59kcal4.4g0g4.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 63g86kcal11.7g0g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana755g884kcal57.6g16.8g65g4.8g
Valittu annoskoko378g442kcal28.8g8.4g32.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna189g221kcal14.4g4.2g16.3g1.2g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.2g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945