Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl900g693kcal153g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl300g510kcal54g4.2g30g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g20g179kcal0g0g20.3g0g
Lanttu 225g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7542g3640kcal439.8g185.6g122.6g31.6g
Valittu annoskoko3771g1820kcal219.9g92.8g61.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna1886g910kcal110g46.4g30.7g7.9g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353