Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.3g5.9g17.1g
Ruokasooda 15g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise300g840kcal10.5g7.5g84g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 300g258kcal9.3g13.2g18g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)225g495kcal29.5g1.1g41.8g0g
Kevytkerma900g1080kcal28.8g40.5g90g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150g495kcal40.5g0g36g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 45g239kcal0.1g0.2g27g0g
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7545g12467kcal573.2g860.6g730.4g52.8g
Valittu annoskoko3773g6233kcal286.6g430.3g365.2g26.4g
Annoskoko puolitettuna1886g3117kcal143.3g215.2g182.6g13.2g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734