Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 3214g5313kcal538.3g0g353.5g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)348g435kcal32.4g9.7g27.9g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 107g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Oliiviöljy 107g947kcal0g0g107.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g13438kcal1142g22.8g977g0.2g
Valittu annoskoko3776g6719kcal571g11.4g488.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna1888g3359kcal285.5g5.7g244.3g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800