Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)801g2804kcal100.1g574.4g12g24g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g748g2094kcal112.2g0g179.5g0g
Kananmuna kuoreton 534g762kcal66.8g1.6g54.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1068g588kcal33.1g68.4g21.4g0g
Basilika, tuore80g32kcal2.5g4g0.6g3.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen534g107kcal3.2g20.3g1.6g7.5g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g12801kcal637g1341.4g540g72g
Valittu annoskoko3776g6401kcal318.5g670.7g270g36g
Annoskoko puolitettuna1888g3200kcal159.3g335.4g135g18g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265