Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g80g44kcal4.8g2.4g1.6g80g
Kuivahiiva, annos 11g40g144kcal18g16g2.4g0g
Soijajauhot, Soyolk360g1440kcal140.4g57.6g72g43.2g
Vehnälese 320g730kcal42.6g49.3g14.4g120g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl336g3024kcal0g0g336g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 240g1618kcal64.5g16.6g139.2g29.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g14001kcal540.6g283.8g1131.2g545.4g
Valittu annoskoko3776g7000kcal270.3g141.9g565.6g272.7g
Annoskoko puolitettuna1888g3500kcal135.2g71g282.8g136.4g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362