Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee3207g6253kcal599.7g0g432.9g0g
Rypsiöljy 241g2127kcal0g0g240.5g0g
Tilli, tuore 321g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g16979kcal1224.2g11g1352.2g13.4g
Valittu annoskoko3776g8490kcal612.1g5.5g676.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna1888g4245kcal306.1g2.8g338.1g3.4g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603