Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen546g140kcal4.9g25.1g2.2g10.9g
Paprika keltainen 546g165kcal5.1g27.9g1.1g10.9g
Sipuli (käsittelemätön)1494g405kcal19.4g71.7g3g25.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1028g206kcal6.2g36g3.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g121g1085kcal0g0g120.5g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g4091kcal74.8g333.8g260.8g103g
Valittu annoskoko3776g2045kcal37.4g166.9g130.4g51.5g
Annoskoko puolitettuna1888g1023kcal18.7g83.5g65.2g25.8g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174