Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 214g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Poronliha, paistettu 64g129kcal15.9g0g7.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g71g29kcal0.7g5.8g0.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g339kcal33.6g14.6g15.6g1.4g
Valittu annoskoko378g170kcal16.8g7.3g7.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna189g85kcal8.4g3.7g3.9g0.4g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305