Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g82g118kcal18.1g0g4.9g0g
Rypsiöljy rainbow1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Hillosipuli, Rainbow8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%16g13kcal0.5g1g0.8g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g22g35kcal1.8g1.1g2.6g0.3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g3.3g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g472kcal47g19.2g21.6g5.6g
Valittu annoskoko378g236kcal23.5g9.6g10.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna189g118kcal11.8g4.8g5.4g1.4g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.5g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493