Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto19g64kcal3.8g0g5.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 94g117kcal19.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g53g32kcal0.2g7.9g0.1g0.7g
Punajuuri 45g17kcal0.5g3.1g0.1g1.1g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g942kcal52.6g36g64.8g8.2g
Valittu annoskoko378g471kcal26.3g18g32.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna189g236kcal13.2g9g16.2g2.1g
Arvot/100g100g125kcal7g4.8g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185254