Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 244g186kcal4.6g37.9g0.5g2.4g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)87g35kcal3.6g4.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustekurkku35g5.8kcal0.2g1g0g0.6g
Ruohosipuli, tuore4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g463kcal17.2g88.8g1.8g6.2g
Valittu annoskoko378g231kcal8.6g44.4g0.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna189g116kcal4.3g22.2g0.5g1.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.7g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234