Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 150g42kcal1.6g6.5g0.3g3.1g
Sianliha keskiarvo 113g246kcal20.6g0g18.3g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 56g219kcal1.2g1.2g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1131kcal48.6g21g93.2g9.8g
Valittu annoskoko378g566kcal24.3g10.5g46.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna189g283kcal12.2g5.3g23.3g2.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824