Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 24g86kcal2.5g17.6g0.2g1.2g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g312kcal35.8g0g18.8g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g75g206kcal15.1g0.8g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1379kcal121g41.4g80.4g3.6g
Valittu annoskoko378g690kcal60.5g20.7g40.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna189g345kcal30.3g10.4g20.1g0.9g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233