Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper53g84kcal5.8g6.9g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Punajuuri 53g20kcal0.5g3.6g0.1g1.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 44g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g88g183kcal2.6g5.5g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g766kcal23g69.2g41.8g8.4g
Valittu annoskoko378g383kcal11.5g34.6g20.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna189g192kcal5.8g17.3g10.5g2.1g
Arvot/100g100g101kcal3g9.2g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492