Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g35g45kcal4.2g1.4g2.5g0.4g
Flora kevyt ruoka 7%18g15kcal0.2g0.8g1.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g140g518kcal6.3g43.4g35g5.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%28g78kcal8.1g0.7g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1829kcal66.4g97.8g129g11.2g
Valittu annoskoko378g914kcal33.2g48.9g64.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna189g457kcal16.6g24.5g32.3g2.8g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224