Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 226g254kcal47.7g0g6.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Punaviini 34g24kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.4g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.6g4.6kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g669kcal100g19.8g15g4.8g
Valittu annoskoko378g334kcal50g9.9g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna189g167kcal25g5g3.8g1.2g
Arvot/100g100g89kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890