Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.5g2.2g6.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g199kcal0.2g0.1g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa14g42kcal3.2g0g3.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g112g56kcal3.4g4.5g2.8g0g
Ruohosipuli, tuore5.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1950kcal59.2g268g67.6g13g
Valittu annoskoko378g975kcal29.6g134g33.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna189g487kcal14.8g67g16.9g3.3g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238