Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g53g175kcal5.8g34.5g1.1g3.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g75g63kcal0.8g13.7g0.3g1.3g
Omena, keskikokoinen 200g125g43kcal0.2g8.9g0.4g2.2g
Marja keskiarvo 125g60kcal0.9g9g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g682kcal15.4g132.2g4.8g22.2g
Valittu annoskoko378g341kcal7.7g66.1g2.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna189g170kcal3.9g33.1g1.2g5.6g
Arvot/100g100g90kcal2g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483