Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.5g4.1kcal0.2g0.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana757g315kcal7.8g43.4g10.2g4.6g
Valittu annoskoko379g158kcal3.9g21.7g5.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna189g79kcal2g10.9g2.6g1.2g
Arvot/100g100g42kcal1g5.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615