Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 100g165kcal16.7g0g11g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Maustekurkku50g8.2kcal0.3g1.5g0g0.9g
Kalaliemi laimennettu 100g3kcal0g0.3g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 38g112kcal7g0.9g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g91kcal0.6g0.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana757g795kcal50.6g12.8g60g4g
Valittu annoskoko379g397kcal25.3g6.4g30g2g
Annoskoko puolitettuna189g199kcal12.7g3.2g15g1g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195