Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 78g59kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Seiti pakaste 45g35kcal7.9g0g0.3g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g4.2g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 195g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g20g8kcal0.2g1.2g0g0.6g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g267kcal21.2g31.8g4.4g3.4g
Valittu annoskoko379g134kcal10.6g15.9g2.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna190g67kcal5.3g8g1.1g0.9g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442