Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä11g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Munakoiso, tuore33g5.9kcal0.2g1g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 77g58kcal1.4g11.9g0.2g0.8g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Nakki, Popsi viitonen66g155kcal7.2g2g13.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.7g5.8kcal0.3g1g0g0.1g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g468kcal19g34.8g26.8g4.8g
Valittu annoskoko379g234kcal9.5g17.4g13.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna190g117kcal4.8g8.7g6.7g1.2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344