Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1499g420kcal9g89.2g3g37.5g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)300g165kcal57g12g12g1.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 300g897kcal54g3.6g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g3228kcal249.8g228.6g195.6g83.6g
Valittu annoskoko3780g1614kcal124.9g114.3g97.8g41.8g
Annoskoko puolitettuna1890g807kcal62.5g57.2g48.9g20.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536