Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1667g1867kcal366.7g0g50g0g
Sipuli 183g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Tomaattisose tomaattipyree 467g355kcal21g60.2g0.9g4.7g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 333g57kcal7g0.7g1g8g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g4858kcal802.2g156.4g112.4g51.8g
Valittu annoskoko3780g2429kcal401.1g78.2g56.2g25.9g
Annoskoko puolitettuna1890g1215kcal200.6g39.1g28.1g13g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183