NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1260g4284kcal73.1g907.2g34g79.4g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)1800g3240kcal198g99g234g0g
Rypsiöljy Eldorado60g497kcal0g0g55.2g0g
Margariini 60%, kultarypsi 60g319kcal0.1g0.2g36g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g17076kcal582g2071.6g718.4g158.8g
Valittu annoskoko3780g8538kcal291g1035.8g359.2g79.4g
Annoskoko puolitettuna1890g4269kcal145.5g517.9g179.6g39.7g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651