Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g900g1962kcal88.2g361.8g16.2g75.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.8g0g72g0g
Salsa medium (Rainbow)600g150kcal6.6g25.8g1.2g9g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g120g168kcal3.6g4.8g14.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman720g1440kcal158.4g7.2g79.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g10139kcal797.6g856.4g370g190g
Valittu annoskoko3780g5069kcal398.8g428.2g185g95g
Annoskoko puolitettuna1890g2535kcal199.4g214.1g92.5g47.5g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225