Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g701g1121kcal126.1g23.8g59.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 88g775kcal0g0g87.6g0g
Purjosipuli 701g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Inkivääri, tuore, silputtu70g56kcal1.3g12.5g0.6g1.4g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g154g478kcal13.1g89.4g7.7g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g58kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g701g371kcal39.9g37.1g7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1051g147kcal20g4.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g6460kcal439.4g418.2g340.2g35g
Valittu annoskoko3780g3230kcal219.7g209.1g170.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna1890g1615kcal109.9g104.6g85.1g8.8g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171