Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 660g2160kcal67.3g438.2g7.3g22.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g720g756kcal136.8g3.6g21.6g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g750g600kcal11.3g50.3g37.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1200g360kcal55.2g22.8g3.6g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g9593kcal627g1045.2g301.6g84.2g
Valittu annoskoko3780g4797kcal313.5g522.6g150.8g42.1g
Annoskoko puolitettuna1890g2398kcal156.8g261.3g75.4g21.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180