Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale1400g1820kcal252g30.8g85.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras747g2389kcal103g433.1g23.9g61.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 397g1032kcal107.1g0g67.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1167g700kcal11.7g52.5g46.7g7g
Sinappi 70g92kcal3.1g9.9g4.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g12066kcal953.8g1052.6g455.2g138.8g
Valittu annoskoko3780g6033kcal476.9g526.3g227.6g69.4g
Annoskoko puolitettuna1890g3016kcal238.5g263.2g113.8g34.7g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789