Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Kesäkurpitsa zucchini 900g162kcal5g22.5g3.6g6.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g1200g480kcal18g54g24g30g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g5559kcal514g199g297.2g89g
Valittu annoskoko3780g2780kcal257g99.5g148.6g44.5g
Annoskoko puolitettuna1890g1390kcal128.5g49.8g74.3g22.3g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262