Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%700g1190kcal140g0g70g0g
Keräkaali, 100g2625g630kcal31.5g89.2g5.2g55.1g
Fondue, puolet paketista 220 g88g193kcal17.5g8.7g14.9g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g175g567kcal24.2g105.2g5.4g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g5275kcal431.2g424.6g191.8g153.2g
Valittu annoskoko3780g2638kcal215.6g212.3g95.9g76.6g
Annoskoko puolitettuna1890g1319kcal107.8g106.2g48g38.3g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116