Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 1800g2554kcal315.7g0g143.8g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Voi 68g490kcal0.8g0.3g54.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 563g240kcal2.1g23.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g7105kcal654.4g140g401g38.2g
Valittu annoskoko3780g3552kcal327.2g70g200.5g19.1g
Annoskoko puolitettuna1890g1776kcal163.6g35g100.3g9.6g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282