Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka900g3420kcal207g0g270g0g
Cashewpähkinä 360g2067kcal72g67.7g166.9g12.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 900g667kcal6.7g139.5g3.6g9.9g
Fariinisokeri180g731kcal0g179.8g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos180g1296kcal0.9g0.9g144g0g
Päärynä kuorittu 900g390kcal2.8g72g0.9g35.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka360g36kcal4g2.9g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g17215kcal586.8g925.6g1172.2g122.4g
Valittu annoskoko3780g8607kcal293.4g462.8g586.1g61.2g
Annoskoko puolitettuna1890g4304kcal146.7g231.4g293.1g30.6g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597