Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 292g2075kcal2.2g1.2g233.7g0g
Sokeri298g1210kcal0g297.7g0g0g
Kaurahiutale 374g1399kcal54.2g213.1g27.3g37.4g
Kaurajauho 129g481kcal18.6g73.3g9.4g12.9g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 234g90kcal2.3g14g2.3g1.4g
Vanilla vaniljakastike gogreen935g1963kcal4.7g196.3g130.9g4.7g
Banaani, kuorittu 818g712kcal8.7g149.7g3.3g14.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 701g520kcal5.3g108.7g2.8g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g16898kcal192g2108g819.4g157.6g
Valittu annoskoko3780g8449kcal96g1054g409.7g78.8g
Annoskoko puolitettuna1890g4225kcal48g527g204.9g39.4g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343