Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 30g112kcal6.7g0g9.6g0g
Pekoni, Euroshopper18g51kcal2.9g0.2g4.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 38g146kcal0.8g0.8g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g1725kcal108.4g5.8g142.6g1.2g
Valittu annoskoko380g863kcal54.2g2.9g71.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna190g431kcal27.1g1.5g35.7g0.3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809