Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria150g300kcal13.2g15g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix34g17kcal0.5g3.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g152kcal0g0g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g1000kcal29.6g49.2g76.4g1.4g
Valittu annoskoko379g500kcal14.8g24.6g38.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna190g250kcal7.4g12.3g19.1g0.4g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823