Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g50g38kcal2g6.2g0.4g0g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.5g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g125g413kcal20g77.5g2.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g1411kcal91.2g175.2g37.6g18g
Valittu annoskoko380g705kcal45.6g87.6g18.8g9g
Annoskoko puolitettuna190g353kcal22.8g43.8g9.4g4.5g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716