ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu28g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi113g153kcal23.1g0g6.8g0g
Amerikan pekoni 1viipale24g77kcal2.9g0g7.2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g21g2.1kcal0.4g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys2.5g8.9kcal0g2.2g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g35g51kcal1.3g11.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g778kcal60.2g64g31g3.8g
Valittu annoskoko380g389kcal30.1g32g15.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna190g195kcal15.1g16g7.8g1g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399