Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g73g44kcal0.7g3.3g2.9g0g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Parsa 292g45kcal3.7g3.5g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g270kcal10g28.4g10g9g
Valittu annoskoko380g135kcal5g14.2g5g4.5g
Annoskoko puolitettuna190g68kcal2.5g7.1g2.5g2.3g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894