Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl175g135kcal29.7g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g67g253kcal19.3g0.1g19.3g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g87g122kcal2.4g3.5g10.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g4.4g1.1kcal0g0.4g0g0g
Tilli mauste0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1109kcal103.8g12.2g70.2g1.6g
Valittu annoskoko380g554kcal51.9g6.1g35.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna190g277kcal26g3.1g17.6g0.4g
Arvot/100g100g146kcal13.7g1.6g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234