Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1600g2282kcal200g4.8g164g0g
Soijakastike 32g19kcal1.7g3g0g0g
Herkkusieni 640g102kcal13.4g1.9g2.1g9.6g
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot480g1392kcal67.2g4.8g124.8g0g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Oliiviöljy 480g4245kcal0g0g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g23081kcal578.2g35.6g2323.2g23g
Valittu annoskoko3792g11540kcal289.1g17.8g1161.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna1896g5770kcal144.6g8.9g580.8g5.8g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207