Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1492g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 104g345kcal8.6g67.3g2.1g9.5g
Kaurahiutale 119g447kcal17.3g68g8.7g11.9g
Perunamuusi522g415kcal8.4g63.2g14.1g4.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g145kcal0g35.8g0g0g
Rypsiöljy 134g1187kcal0g0g134.3g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g835g2799kcal100.2g551.3g20g68.5g
Vehnäjauho puolikarkea 477g1638kcal48.6g334.1g5.7g16.7g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g30g94kcal3.9g18.2g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g14140kcal374g2275.8g371.2g228.8g
Valittu annoskoko3792g7070kcal187g1137.9g185.6g114.4g
Annoskoko puolitettuna1896g3535kcal93.5g569g92.8g57.2g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941