Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1287g2059kcal244.5g0g115.8g0g
Punajuuri 858g329kcal8.6g59.2g1.7g21.4g
Kaali, valkokaali343g72kcal4.1g11.7g0.7g7.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess292g292kcal20.7g43.8g3.5g63g
Peruna, keskikokoinen 60g515g309kcal7.7g66.9g0.5g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g26g232kcal0g0g25.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g215g44kcal1.3g8.2g0.6g3g
Chili paprika punainen8.6g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g6816kcal579.2g407.6g298g208.6g
Valittu annoskoko3792g3408kcal289.6g203.8g149g104.3g
Annoskoko puolitettuna1896g1704kcal144.8g101.9g74.5g52.2g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259