Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%932g1585kcal186.4g0g93.2g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.7g0.9g11.7g
Tomaattimurska 932g274kcal5.2g49.4g1.9g17.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g93g53kcal3.4g9.4g0.2g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.6g0g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Punaviini233g163kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7588g4967kcal408g213.2g231.2g73g
Valittu annoskoko3794g2484kcal204g106.6g115.6g36.5g
Annoskoko puolitettuna1897g1242kcal102g53.3g57.8g18.3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608