Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola175g280kcal14g7g22.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima350g1365kcal101.5g0g105g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Paprika punainen 1190g348kcal11.2g53.5g4.8g22.6g
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g420g672kcal33.6g16.8g54.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7588g12511kcal816g174.8g949.2g52.4g
Valittu annoskoko3794g6256kcal408g87.4g474.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna1897g3128kcal204g43.7g237.3g13.1g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535