Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 325g98kcal4.1g15.6g0.7g5.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1198g1988kcal227.5g0g119.8g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g500g375kcal20.5g62.5g4g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.8g3.5g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g25g23kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g1250g4125kcal200g775g25g75g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7590g14108kcal912.8g1751.4g375g179.2g
Valittu annoskoko3795g7054kcal456.4g875.7g187.5g89.6g
Annoskoko puolitettuna1898g3527kcal228.2g437.9g93.8g44.8g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716