Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1798g3236kcal341.6g0g215.7g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)787g1966kcal157.3g3.9g133.7g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g450g103kcal6.3g15.3g1.8g0g
Kalkkunaleike (Snellman)360g324kcal61.1g5g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g12049kcal1198.4g65g765.8g5.4g
Valittu annoskoko3798g6025kcal599.2g32.5g382.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna1899g3012kcal299.6g16.3g191.5g1.4g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398