Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 677g88kcal7.6g6.6g1.4g8.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g451g90kcal2.7g17.1g1.4g27.1g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Kurkku 451g49kcal2.5g6.3g0.5g3.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g835g1586kcal208.6g0g83.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g618g371kcal2.5g92.7g0.6g8.7g
Kananmuna, keitetty 496g708kcal62g1.5g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g5929kcal578.8g274.4g277.4g103.4g
Valittu annoskoko3798g2965kcal289.4g137.2g138.7g51.7g
Annoskoko puolitettuna1899g1482kcal144.7g68.6g69.4g25.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340